Search
 

Onze Gerechten

Gelieve vanaf 7 personen uw keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten per gang.
Zo kunnen wij u een vlotte service garanderen.
Smakelijk !
Logo_kop_200x200

Voorgerechten

Voorgerechten worden enkel geserveerd in combinatie met een hoofdgerecht.
Handgesneden tartaar van rund
Carpaccio van gerijpte entrecôte

Parmezaan & rucola

Vitello tonnato

Kalfsvlees met tonijnsaus

Huisgemaakte rundvleeskroketten

met zelfbereide pickels

Geroosterd rundvlees

met truffelmayonaise

Eigenmaak kroketjes van pulled pork

met gemarineerde groenten

Krokante zwezeriken

met beukenzwammen en Mangalica-ham

Tataki van tonijn

met gemarineerde groenten

Huisbereide ravioli van kreeft en krab

met jus van crustacées

Logo_kop_200x200
* = gegrild op het houtvuur

Hoofdgerechten

Handgesneden tartaar van rund
Salade ``De Caron`` - Rundercarpaccio
Krokante zwezeriken

met beukenzwammen en truffelsaus

Filet Pur (niet gerijpt)

Fijnste vlees van de koe, echter het minst uitgesproken van smaak. Zeer mals, zonder vet.

Filet Pur 'Au Simple Face' (niet gerijpt)

Langs één zijde gegrild, “bleu” bovenaan, “saignant” middenin en “à point” onderaan , met rucola, parmezaan en zongedroogde tomaten.

Rib-eye / Zesrib (gerijpt)

Vlees van het ribstuk dat mooi dooraderd is en een “oog” van vet in het midden heeft, waardoor het vlees zeer sappig en smaakvol is.

Entrecôte (gerijpt)

Vlees van het ribstuk dat langs één zijde een vetrand heeft. Vaster van structuur.

Côte à l'Os (gerijpt) (per 2 personen)

** Min 20 minuten bereidingstijd ** Entrecôte waar de rib nog aan vast zit; hierdoor blijft het vlees sappiger en heeft meer smaak door het been. Vetrand langs één zijde.

Diamanthaas (niet gerijpt)

Traag gegaarde schoudertournedos. Zeer mals en sappig.

Saus naar keuze : Béarnaise, Choron (getomateerde béarnaise), champignonroomsaus, peperroomsaus, chalotte-portojus, kruidenboter, gebakken champignons

Aardappelen naar keuze : Handgesneden verse frieten gebakken in ossewit,  huisgemaakte aardappelkroketjes, of aardappel in de schil.

Logo_kop_200x200

Visgerechten

Schartong Meunière

in hoeveboter gebakken

Gegrilde tonijn

met Siciliaanse salsa

Logo_kop_200x200

Salades

Salade 'De Caron

Carpaccio van rund

Logo_kop_200x200

Desserts, kazen & warme dranken

Kaasbordje
Tarte tatin van banaan met Rum-rozijnenijs
Ambachtelijk vanille-ijs
Dame blanche
Moelleux van chocolade, ijs van Amarenokersen
creme brûlée met Baileys, schapenijs
Koffie of thee «De Caron»

met zoetigheden

Irish- (Whisky), Italian- (Amaretto), French Coffee (Cognac)
Digestieven

Cognac, Calvados, Grand-Manier, Amaretto, Sambucca, Baileys, Grappa, Limoncello, Poire 'Caron'

Sorry, the comment form is closed at this time.